KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

läikiv tapeet magamistuppa

Liisu 13.11.2008 13:37

Mulle hakkas üks hallide/hõbedast läikivate lilledega tapeet meeldima, aga ma ei tea, kas julgen seda ikka magamistuppa panna. Magamistuba on üsna suur (19 ruutu) ning äkki hakkab see liiga vastu helendama. Tapeedi paneksin siis otsaseina, kuhu tuleb ka voodipeaots. Kuna magamistoas on ka suur maast laeni aken ning üsna päikeseküllane, siis mõtlesin panna sinna mingid tumedamad kardinad. Voodi on männipuidust peitsitud valgeks, kuigi hiljem tahaksin voodi väljavahetada. Ühesõnaga kas läikiv tapeet hakkab liiga rõhuma ja helendama ?

Tsiteeri

Helen 14.11.2008 11:54

Tere,

Võib, aga ei pruugi. See sõltub ka valgusest, kas on nt lõunapoolne aken ja päike paistab nüüd päevläbi tapeedile, siis võib mingil määral peegeldada küll, aga see sõltub tapeedist endast- materjalist. Kõige mõttekam oleks seda uurida salongist, poest, kus seda müüakse, et, millised iseärasused võivad esineda seoses valguse/ valgustusega. Päevläbi kardinat ka ees hea pole hoida sellepärast, et tapeet ei helendaks seinas. Samas on kõik ka individuaalne- igaühele mõjuvad asjad erinevalt, mõnda rõhub, teist jälle mitte.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.