KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi aknakatted ja vaip?

Tuuli 22.11.2008 22:20

Väikse toa põhivärvid : kolm seina on helekollased ja akna vastassein kohvipruun tumepruuni lilledega. Põrndal tume- pruunikas laminaat Nüüd vaevan pead ,et mis väri aknakatted sobiksid . Järgi on mul ka punane vaip,kuid ma ei tea kas osakn sobitada ja seda ei pea arvestama. Diivani värvile ei ole veel mõelnud . Kummuti soovin muretseda heleda puidu värvi.Ootan põnevusegaTeie nõuandeid.
Ette tänades!

Tsiteeri

Helen 23.11.2008 16:01

Tere,

esimese mõttena tundub just, et vajaka jääb natuke särtsakusest ja see punane oleks selleks väga hea. Võite siiski kasutada seda punast vaipa, aknakatte puhul võite ka osaliselt nt kasutada punast-sõltub ka, millist aknakatet üldse kasutate, diivani võite heledama valida ja sinna juurde nt punased diivani padjad. Kui tunnete, et punast jääb siiski elamises vajaka, siis võite alati aksessuaare lisada või mõne pildi seina panna, kus kajastub punast.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.