KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinale kleebitavad pildid!

Angeli 28.01.2009 18:46

Tere,

Sooviksin oma valge köögi seinaga midagi ette võtta. Kuna see sein on ka pliidi kõrval, mis saab päris palju rasvapritseid, tuleks see sein katta mingi veekindla/kuumakindla materjaliga/ värviga, mida saab hooldada vee ja puhastusainega.
Olen mõelnud ja vaaginud ja praegu tundub mulle kõige huvitavam variant/idee seinale kleebitavad pildid ( nt. suured õunad, sidrunid - ühesõnaga puuvili) ja see katta lakiga, mis paistaks läbi!!! Kas selline variant nagu lakk on üldse olemas ja kust ma leiaksin mingid kleebitavad pildid? Või mis idee Teil oleks, mida ma võiksin ette võtta???

Tsiteeri

Helen 29.01.2009 18:13

Tere,

www.decorate.ee, www.artcenter.ee
nemad tegelevad selliste asjadega. Materjaliks on pvc kile siis,mida on hõlbus puhastada, samas pakuvad nad ka teisi variante. Saate valida sellise pildi, mis meeldib. Neil kodulehel ka variante päris palju.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.