KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Milline värv elutuppa?

Mann 16.05.2009 14:21

Tere,
Sooviks elutuppa mõne sooja tooniga veidi hubasust ja värvi juurde tuua. Aken on ida suunas ja seina värv on selline roosakas-hallikas-beežikas. Täpselt ei saagi aru, mis värvi see on, sest poes valisime välja beeži, aga seina peal tundub see pigem roosakas. Ühte seina tuleb ka tapeet, mis sai seinavärvi järgi ostetud (lisasin pildi). Mööbel toas tuleb arvatavasti valge ja puit (tamm või pähkel). Kuna tuba tundub veidi külm ja üksluine, siis sooviks mingit sooja tooni tuppa tuua, aga ise ei ole siiani suutnud välja nuputada mis värv ja kas üldse sobiks. Hetkel on mõte, et näiteks diivan, kardinad või vaip võiks olla veidi erksamat värvi. Äkki annab ka mööbliga (nt. diivani-, TV-, söögilaud) toa üldilmet elavamaks teha?
Ehk siis küsimus, mis värv sobiks sellisesse tuppa?

Tänan!

Tsiteeri

Helen 18.05.2009 19:52

Tere,

Tapeeti vaadates, pakuks oliivi rohelist, võib ka oranzi hoopiski sisse tuua. Tamme asemel soovitaks rohkem pähklit, antud miljöös tuleb see paremini välja ja mõjub efektsemalt.
Diivanipatjade, vaipkatte, aknakatetega (selle puhul võiks jälgida tapeedi mustrit ja teha selle järgi valik, kui just tapeet ei asetse aknaga samas seinas), aksessuaaridega saate lisada just vajaminevat aktsenti, ühtlasi ka söögilaua toolidega- siin sõltub nüüd ka ruumi suurusest ja mööbli paigutusest ja ära ei tasuks unustada ka valgustust. Mööbli puhul saate ka aktsendi tooni sisse tuua- nt mõne kapi/ sahtli esipaneel või siis elemendi raamistik on rõhutatud vms. Hästi sobiks ka tapeediga nt klassikaline mööbel, kus on rõhutatud just kumerusi, detaile jms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.