KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kimpus dušširuumi kujundamisega

triinu 27.09.2009 23:39

tere, ma ei suuda ära otsustada, mida dušširuumi seina panna. Tegelikult ostsin juba ühed plaadid ära, tumepruun marmor- coffee. See läheb ühte seina, kus on uks ja dušš ja teise seina kus on ka siis üks duššinurga sein ja aken, kuna mõtlesime duššinurga osa teha erineva seinast siis kokkuvõttes väga palju seda tumedat osa ei tulegi. Põrandale mõtlesin panna marmormosaiigi, kus on valge, must(või on see tumehall), punane. Nüüd ma ei ole kindel kas see sobibki, kas läheb kirjuks kui duššinurk on midagi muud või peab see olema nüüd midagi põrandamosaiigist, et kas siis punane või valge või mõlemat. Ja mis ma teen selle vastasseinaga, sinna tuleb kraanikauss, kas krohvin või panen mingi plaadi, kas see siis peab ka midagi sama olema või võib mingi muu plaat olla, ka näiteks marmormosaiik aga teistsugune, mingi teine pruun? Kas äkki võib vannitoas olla sein ka värvitud? Lakke mõtlesime valguslae teha. No ja duššinurga mõtlesin teha klaasplokkidest aga vb siis läheb liiga värviliseks või tundub see liiga kastina, oleks vist ilusam ja avaram kui oleks lihtsalt klaasist? Ruumis on kokku 2 ust, mis värvi need peaksid olema? Olen üllatunud, et sellises segaduses olen.

Tsiteeri

Helen 29.09.2009 19:58

Tere,

Suur see ruum on teil?

Helen

Tsiteeri

triinu 29.09.2009 22:33

3x3 m umbes

Tsiteeri

Helen 30.09.2009 22:16

Tundub, et peate siiski millegi vahel valima, kuna kõiki väljatoodud ideid korraga kasutada oleks suht riskantne- tulemus ei pruugi olla meelepärane.
Klaasplokkide asemel soovitaks juba kasutada klaasi- on õhulisem ja visuaalselt ilusam.
Raske on öelda mosaiigi sobivust teise plaadi suhtes kui ei ole näinud- esmase hooga kujutaks ma neid vastupidiselt, et mosaiik seinas ja siis see marmor põrandal-hmm.....aga kõik sõltub, kuidas need 2 plaati omavahel mõjuvad ja, millise miljöö tekitavad (millegipärast on kahtlus). Valige 2 tooni välja, mida kajastate plaatide näol ja kombineerige neid omavahel- maksimum 3(seda siis vaid aktsendiks kuskile lihtsalt), kuigi mosaiik ise on juba suht kirju, mis tähendab, et ülejäänu peaks seda tasakaalustama.
Uksed võite mööbliga haakuma panna- valamukapp nt või siis sulanduvad nad plaadiga ühte (sellisel juhul tuleks plaadi asetus ka vastavalt välja mängida).
Vastassein võiks olla rahulikumat laadi, samas mõne plaadi võib sisse tuua mingi detaili rõhutamiseks (plaat võiks olla siis valitud olemasolevatest juba, mitte uus).

http://www.sisustusweb.ee/forum/1919/4731/
siin 1 teema lugemiseks

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

triinu 02.10.2009 10:16

mosaiigiks oli mul valitud siit lehelt viimane- ruuduline must\valge\punane
http://www.eksootika.ee/ee/sisustus/mosaiikplaadid?page=10
selles ma kahtlengi, et kas see on ikka õige kui seinas on pruun marmor, siis on juba liiga palju erinevaid värve, paremini sobiks vist kui mosaiigis oleks pruun, teine toon oleks juba ok aga mitte nii palju erinevaid värve
sinna safranisse ma vist lähen vaatan, tahaks küll ülejäänud krohvida, aint duššinurka paneks veel plaadi
ise arvasin ka, et klaasist duššinurga seinad on paremad, et siis on avaram, ruum pole ju väga suur

Tsiteeri

Helen 02.10.2009 11:21

soovitaks selle mosaiigi siiskii välja jätta.


Helen

Tsiteeri

triinu 05.10.2009 10:02

aitäh nõuannete eest!
sain kindlust juurde, kui ikka on tunne, et ei sobi siis ei saa panna, mis siis, et meeldib
panen siis üleni pruuni reljeefse põrandaplaadi, sest väiksed lapsed on ja ei taha, et põrandal libisetaks. nägin kunagi midagi sellist vivarecis, lähen vaatan sealt

Tsiteeri

Helen 05.10.2009 11:15

Edu Teile! :)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.