KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi kardinad?

Getter 02.11.2009 10:09

Tere

Mure järgmine: pean hakkama soetama endale kardinaid elutuppa, olen otsustanud rooma kardinate kasuks, aga nüüd et mis värvi need osta? elutuba on avatud köögi ja söögitoaga. Elutoa kaks seina on pruuni tapeediga, kus jooksevad läbi kreemikad triibud, ülejäänud elutoa seinad on samasuguse kreemika värviga kaetud. Köögi ja söögitoa seinad on heledad, natuke kollaka või roheka varjundiga. Lisan juurde ka lihtsa joonise ka maja plaanist, püüdsin märkida ära ka seinade värvid sinna peale. köögimööbel tuleb tumepruun valge tööpinnaga, hetkel rohkem mööblit ei ole, aga eeldatavasti tuleb enumus mööblist siiski tumedam, sh söögilaud, tvkapp ja diivani laud. Diivan ilmselt tuleks heledam, või mis te arvate?

tänades
Getter

Tsiteeri

Getter 02.11.2009 10:11

lisan siis joonise ka

Tsiteeri

Getter 02.11.2009 10:12

ei tea miks, aga joonist ei saa ma siia lisada.

Tsiteeri

Elerin 02.11.2009 10:56

Tere

Kirjutan teile ettevõttest Home-Lux OÜ. Meie kardinakangaste valik on väga suur, leiame lahendusi igale maitsele. Samuti pakume väga eksklusiivseid mööblikangaid. Olete oodatud tutvuma.

Teie kirjelduse järgi pakuskin välja paar varianti, mis võiks teie elutuppa hästi sobida. Tegemist on kvaliteetsete Designers Guild'i kardinakangastega. Lisasin kirjaga kaasa ka pildid.
Esimesel pildil olev kardin järgiks teie tapeedil olevaid kreemikaid triipe. Teine kangas on kvaliteetne siid, tikitud lilledega, mis annaksid ruumile kindlasti juurde värvi ning natukene vallatut joont. Kolmas kardin on suursugune, samuti siidine ning tikitud mustriga soojates toonides kangas.
Mis te arvate? Kindlasti soovitan tulla teil meie juurde kõikide kangastega tutvuma.

Tervitades,

Elerin
Home-Lux OÜ
www.homelux.ee

Tsiteeri

Helen 02.11.2009 15:55

Tere,

Võite mulle joonise ka meilile saata: helen@arxinteriors.ee
Vaatan igaksjuhuks enne üle ja annan hinnangu.


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.