KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Looduslikest materjalidest vahesinad

Annika 14.10.2010 11:38

Teema on vast muidugi sobivam ehitusspetsialistile või ökotemaatika valdajale, aga Teil kui sisedisaineril on kindlasti oma arvamus.
Maja ülemisel korrusel on vaja ehitada päris mitu vaheseina. Sooviks teha seda võimalikult looduslikest vahenditest, sest need on enamasti magamistubade seinad. Need peaksid olema helikindlad, tugevad, et seintele saaks kinnitada kandureid (garderoobide vaheseinad) ja tagatipuks on 2 seina vajalikud vannitoale, ehk siis veel niiskusprobleem. Eriti probleemseks pean just vannitoaseinu, kuna nagu on kuulda olnud, siis mõnes põhjamaa riigis on kipsplaati keelatud kasutada keraamiliste plaatide all (mitte, et ma kipsi väga tahaks ;D )

Tsiteeri

Helen 14.10.2010 19:25

Tere,

Igaljuhul kivi.
Alustaks sellest ,et kandurid ja see teema........järelikult kiviseinad.
Niiskus....jällegi kiviseinad.
Looduslik....tellised, betoon, columbia kivi (plokk)-kõik kivimaterjal.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Annika 15.10.2010 14:03

No vot, selles point ongi, et kõikvõimalikud kandvad seinad on tehtud juba fibodest. Aga puuduolevad vaheseinad on vaja teha kergkonstruktsioonina. Seega kivi kindlasti ei sobi.
OK, need seinad, mis pole vannitoa poole ja ei pea olema väga tugevad, võiks olla kas laudisega või pilliroomatt savikrohviga... OSB ja vineer sisaldavad miskit liimi, seega pole vist väga öko... Vahel siis miski vill, neid palju erinevaid, ei teagi, mis looduslikum ja tihedam, et heli summutada.
On kellelgi veel mõtteid?

Tsiteeri

Helen 17.10.2010 13:31

Tere,

www.juured.ee
soovitaks tutvuda ka selle leheküljega. Seal ka vestlusring, kus saab oma teemat põhjalikumalt käsitleda.
Erinevate looduslike värvide ja krohvide kohta leiate infot nt www.safran.ee.


Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.