KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kardinad

Margit 03.03.2011 21:51

Tere, Olen poolel teel suuretoa sisustamisega ja nüüd jooksis juhe kokku. Palun veidi abi.
Kardinad, kuna tuba on väga valge, ja ropult palav siis mõtlesin panna valged kassettrulood,ja näiteks poolpimendavad. kas see aitaks? Kuid oleks vaja veel kardinaid. Ja kuna tv-alus on 10 cm pikem kui akende vahe, siis ei saa ka panna rippuvaid kardinaid, kuna laud jääks ette. Kas oleks siis lahendus panna roomakardinad? Igaljuhul, tuba maru värvitu hetkel, oskaksite midagi soovitada? ja veel lisaks, kuna põrandalamp on matt must, millise laevalgusti peaks valima?
Palju küsimusi, kuid tänan edasiste juhtnööride eest. Vabandust uduste piltide pärast, tegin need moblaga.

Tsiteeri

pilery 04.03.2011 11:04

Tere!

Valged poolpimendavad kassettrulood on sobilikud sellise variandi puhul. (Võite ka küsida kardinafirmadest fooliumkihiga varianti, kui on väga otsene ja intensiivne päikesekiirgus.) Kui te telekaalust nihutada ei taha, siis roomakardin oleks lahendus. Samas tundub,et kui alumine kiht aknast on ruloo,siis võiks olla pikemad külgkardinad. Leian, et kui nihutada telekaalust ca 10cm ette poole, siis mahuksid ka kardinad .Ka paneelkardinatele tasuks mõelda. Pildilt tundub, et kuna aknad on suhteliselt kõrvuti ja arvestades veel ruloo olemasoluga, siis võiks võtta neid kui ühtse pinnana ehk tekitada külgkardinad mõlema akna välisküljele.

Ilusat!
pilery

Tsiteeri

Margit 06.03.2011 12:52

Tänan vastuse eest.
Tegin pisut mõõtmist, ning kuna radikas on seinast 18cm+2cm kardinale, kokku 20 cm eelmal, siis tekib küsimus, et kui panna paneelid, jäävad nad ju aknast suht kaugel, ja ette tõmmates, jääb paneel visuaalselt tv-laua nö keskele. Radika peitmise kohapealt jah, paneel oleks kõige parem, kuid kas paneel just ei tee seda pikka kitsast tuba veel kitsamaks? Oskaksite ehk värvi ka soovitada, mida panna?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.