KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kardinad

maiken 16.08.2011 09:41

Tere!
Oleksin tänulik, kui annaksite mulle nõu, millised värvid sobivad kokku pruuni ning beeziga.Mis värvi peaksid olema kardinad, kui seinas on suhteliselt suure mustriga lilleline tapeet, mis samuti beezi ja tumepruuniga.Samas on ruum üsna pime ning ka mitte väga suur, otsest päikest sinna üldse ei paista ning seetõttu ka valitud heledamad toonid kuid mingit värvi siiski tahaks tuppa tuua , sest mulje on ikkagi nagu liiga igav ning kuidagi häiriv.Proovisime beezikas-kuldsete kardinatega kuid need ei sobinud absoluutselt .Võibolla peaks katsetama midagi erksamat.

Aitäh:)

Tsiteeri

Pilery Kangur 16.08.2011 12:58

Tere!

Võiksite proovida võtta tapeedivärvist kõige tumedama pruuni külgkardinateks (ühevärviline kerge faktuuriga kangas näiteks) ja kõige heledama tooni tapeedist näiteks ruloo jaoks.
Kui soovite värvi tuua ruumi, siis sobiks oranž, sügav kollane või ka meresinine, heledad koorekreemi toonid. Kardina tooni korrata sel juhul kindlasti ka muudes ruumis olevates tekstiilides (diivanipadjad, laualinikud, vaip, ka valgustid )Ilma illustreeriva fotota on raske soovitada, aga eelpooltoodud variandid on klassikalised kooslused.



Kõike kaunist,
pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.