KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi värv

marleen 30.09.2011 00:08

Sooviks nõu mis värvi peitsiga lasta teha köögimööbel. On avatud köök elutuba ja seinad on vana valge värviga värvitud. Elutoa pehme mööbel tumeda põhjal punased suured lilled. Mööbel tume. Kas köök oleks ka siis äkki wenge ja töötasapind valge? Või jääb see väga tume? Lisan veel, et köögi üks sein tuleks punane tappet, peaaegu sama mis lilled diivanil. http://www.paradiis.ee/uf/imagecache/800x600-bella3lill.jpg

Tsiteeri

marleen 30.09.2011 00:45

Unustasin veel, et elutoa üks sein ka tapeet ja tumehalli taustal kreemiasvalged suur muster. Või hoopis üleni tumehall ja läikiv halliga suur muster, et möödel paremini esile tuleks. Selles pole ka otsusele jõudnud.

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2011 14:42

Tere!

Kuna ruumis juba päris palju aktiivseid värve ja mustreid, siis soovitaks köögimööbli puhul must-valget lahendust. Näiteks mustad (peitsitud või ka kõrgläige sobib) kapiuksed ja valge töötasapind või valged kapiuksed koos musta või miksmitte ka wenge töötasapinnaga. Wenge kapiuksed tunduvad liiga intensiivsed, aga töötasapinnana võiks kasutada.
Kui selle teise seina tapeedivalik veel pooleli, siis soovitaks pigem tumehalli läikiva mustriga. Ettevaatlik tuleb olla liiga paljude erinevate mustrite paigutamisega ruumi. Aja jooksul võib kujundus muutuda väga väsitavaks.
Kui on raske otsustada, siis soovitaks pöörduda mõne köögimööbli salongi poole, kes teeb Teile 3D joonised erinevatest mööbli materjali variantidest - nii saate täpse visuaalse pildi ning kergem valida endale sobivam.


Kõike kaunist!
Pilery

Tsiteeri

Marleen 02.10.2011 13:42

Tänan!.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.