KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kollane tapeet hallide ornamentidega- millises kataloogis?

Heleri 23.11.2011 13:25

Tere!

Palun aidake leida üles tapeeti, mida tahan kasutada, aga ei leia enam millises kataloogis tapeet oli. Tegu on kollase tapeediga millel on peal hallid ornamendid. Tapeedi kataloogis oli ka pilt, kus see tapeet oli seinas ja seal oli filmist Kill Bill reklaam.

Tänud ette,
Heleri

Tsiteeri

heleri 23.11.2011 13:36

Tere,

Palun nõu ja abi elutoa kujundamisel. Nimelt olen hädas värvide valikul. Diivan on must nahk ja diiivanipadjad (nii seljatoe kui ka istumisosa) on mustad lilled hõbedasel taustal. Põrand on naturaalne tammeparkett. Kamin on hallidest kividest, peal rohekas marmorkivi.

Oluline on, et elutuba ei läheks väga musta värvi.

Mis värvi TV alus ja diivanilaud võiksid olla? Ja milline võiks olla vaip diivani juures?

Tänud,
Heleri

Tsiteeri

Pilery Kangur 25.11.2011 11:52

Tere!

Kõigepealt on vaja teada, millise firma kataloogiga on tegemist või millises salongis tapeeti nägite või oli tapeet leitud mõnelt kodulehelt. Tapeedi valikud ulatuvad tuhandetesse ja sellise info põhjal on võimatu vajaminevat leida.
Eluoa kujundamisel on hetkel kasutatud suhteliselt neutraalseid (must, hall, hõbedane jne. )toone, mis teeb teiste toonide leidmise lihtsaks.
Tv alus ja diivanilaud võiksid olla sarnase puiduga. Sobiks kasutada ka tamme, nagu põrandal. Ei soovitaks punakat ega kollakat puidutooni. Samuti sobiks ka valge või must kõrgläige.
Vaip diivani juuures kas halli või musta tooni huvitava faktuuriga/mustriga või valida mõni aktsentvärv ruumi (ploomililla, fuktsiaroosa, punane vm.) Aktsentvärv on vajalik neutraalse värvigamma ilmekamaks muutmiseks ja seda kasutada kas näiteks kardinate, diivanipatjade, vaiba, lillepotid vms. puhul ja hoiab ära just selle, mida kardate: et elutuba ei läheks väga musta värvi.



Pilery

Tsiteeri

Heleri 28.11.2011 12:01

Tere taas :)

Aitäh väga head soovituste eest. Tapeediga on nii, et nägin seda Tallinnas Liivalaia tänavas asuvas tapeedisalongis. Kahjuks ei mäleta ma kataloogi nime.

Kas teid on võimalik kuidagi oma kodu sisekujundajaks ka saada? Asun Tartus. Palun kirjutage sellest mulle otse meilile helerikivi88@hotmail.com

Tänud
Heleri

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.