KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi mööblit valida?

Signe 11.12.2011 22:08

Tere! Sooviks nõu magamistoa mööbli valikul. Toas on osaliselt seinas pruun fuksiaroosade lilledega tapeet ja osaliselt hästi neutraalne valkjashallikas tapeet, põrand on naturaalne tamm ja seega küsimus, millist värvi mööblit valida? Kas sobiks kohvipruun või peaks eelistama mõnda heledamat tooni mööblit?

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.12.2011 11:41

Tere!

Mööbli tooni valides võiks arvestada ruumi suurusega. Kui on väike magamistuba ja ka valgust vähe, siis peaks eelistama heledamat mööblit ehk siis sama nagu põrand (nat. tamm) või seinte valkjashallikast lähtudes hallika varjundiga valgendatud puit või puidu immitatsioon. Kohvipruun mööbel on põhimõtteliselt ka täiesti sobiv (võttes aluseks pruuni tausta fuktsiaroosade lilledega tapeedil). Arvestama peab,et paljude tumedate mööbliesemetega mõjub see ruumi suurus visuaalselt vähendavalt. Samas, kui ruutmeetreid on ja mööblit ei tule väga palju on see variant sobilik.


Kõike kaunist,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.