KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mustvalge tuba

Maie 23.01.2012 20:07

Soovin õhte tuba sisustada must valgena, tuba on enamvähem kandiline, plaanis on uksepoolsesse seina panna mustal põhjal valged lilled tapeedi ja teise kahte seina paneksin valgel põhjal mustad lilled, aknapoolse seina värvin valgeks. Toas on must nurgadiivan ja sektsioonkapp on pruunukas hallikas. Kas selline tapeedi värvide valik on sobilik nendesse seintele, mis mina esialgu välja pakkusin?
tahan veel teada, mis värvi peaks olema kardinad? Tuppa tahan ka värvi, millega ma saan soojemat värvi sisse tuua? Üks sein jääb vabaks, see kus on diivanvoodi, sinna paneksin oma aruga pikliku seinapildi mingisuguse.
Ette tänades
Maie

Tsiteeri

Pilery Kangur 25.01.2012 11:46

Tere Maie!

Teie kirjeldatud tapeetide - jm. valik tundub sobilik must-valge värvilahenduse puhul.
Kuna seinapinnad on nn.mitte värvilised, siis aktsendiks soovitaks kardina toonis (ka diivanipadjad ja/või vaibad) kasutada näiteks fuktsiaroosat, lillat, türkiissinist, puhast punast, sidrunikollast jne. Värvivalik on suur, sest must-valge kõrvale sobib kõik. Valige 1 sobiv toon aktsendiks, mida võimalik vastavalt aastaajale muuta, vahetades kardinad ja padjakatted.
Kangad peaksid olema soovitatavalt ühevärvilised või väga minimaalse mustriga, sest tapeedi lillelisus võib hakata võistlema kangaste mustriga.



Parimat,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.