KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vaja abi kardinate värvi valimisel

K 01.02.2012 10:29

Tere,

Sooviks abi, et mis värvi kardinad sobiksid elutuppa, kus seinad on heleroosakat värvi ja valge vaip ning tumepunane diivan, 2 akent on ja aknad ei ole suured, peaaegu ruudukujulised, kas sobivad pikemad kardinad või lühemad?

Tsiteeri

Pilery Kangur 02.02.2012 23:19

Tere

Kardina pikkus võib olla nii pikem kui ka lühem - oleneb ruumi stilistikast ja ka sellest, mis toaga tegemist. Samuti on vaja arvesse võtta päiksevalguse intensiivsust ja ka privaatsuse soovi.
Hea lahendus on näiteks kasutada neutraalset värvi rulood, mis võib soovi korral olla nii pimendav kui ka UV kiirte vastu kaitsev. Ruloole saaks lisada ka vajadusel külgkardinad, mis ilmestavad kogu ruumi kujundust. Kardina tooni valides on kindel valik korrata ruumis leiduvaid värve - ehk siis Teie puhul tumepunane või heleroosakas seinatoon. Samuti pole välistatud ka näiteks tumepruun ja ka mustvalge lahendus.
Täpsemaks vastamiseks oleks kindlasti vaja ruumi ennast näha.



Tsiteeri

Mikk 25.05.2018 15:30

Tere

Mina otsisin ka kaua ja käisin läbi mitu pakkujat just ruloode koha pealt. Kui on eri värvi seinad ja pole ettekujutust mis värvi peaks aknakate olema siis sobib ka muster või mingi eri lahendus. Siin ka üks näide Eestis tehtavatest ruloodests:

http://www.ilmeratsep.com/portfoolio/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.