KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väike vannituba

Miina 18.06.2012 15:28

Tere. Oleksin väga tänulik, kui saaksin mõned head mõtted või ideed kuidas oma väikesesse vannituppa kraanikauss ja mõni riiul või kapp paigutada. Poes on kõik valamukapid nii suured ja ei sobi meile. Suure tõenäosusega tuleb teha eritellimusega mööbel aga milline see olla võiks? Vannitoa suurus on umbes 3 ruutmeetrit. Dušikabiini ja ukse/kraanikausi seina vahe on vaid 85cm, seega ei saa kapp väga sügav olla, et ilusti kabiini ja kapi vahelt ilusti läbi mahtuda:(
Ette tänades vastuste eest!:)

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.06.2012 21:34

Tere Miina!

Kui vaja arvestada iga sentimeetriga, siis oleks kõige parem teha täpne joonis, kuidas pisikeses ruumis asjad ära mahuksid. Ehk oleks vaja täpset ruumi plaani, siis on kindlam.( Soovi korral saate saata selle minu meiliaadressile.)
Mõttekas oleks tõesti mööbel tellida, sest see peab sobima teie konkreetse ruumiga - poemööbli puhul on üldjuhul siiski arvestatud standartsete mõõtudega. On olemas ka 290mm sügavusega väikseid valamuid. Kui valamu on ilma kapita, siis annab see veidi manööverdamisruumi juurde, aga samas jääb vähem pinda asjade jaoks. Kirja teel ja ilma läbi joonestamata on raske konkreetselt midagi soovitada.
Samas, kui kodus olemas kuldsete kätega meistrimees, siis pole raske ka näiteks liimpuidust vms. (Soovitan õlitada või katta paadilakiga) ise sobivad mööblidetailid meisterdada.
Kui seinapinda on, siis saate kinnitada sobiva sügavusega riiulid, millel korvid asjade jaoks, et visuaalset müra vähem oleks. Ka võib kasutada ka näiteks toredaid riidest vms. materjalist nn. taskuid pisikeste asjade jaoks, mis oleks kinnitatud näiteks( pildil oleval) kahele poole akent kaldpinnale.



Toredat suve jätku!
Pilery

Tsiteeri

Miina 19.06.2012 13:55

Täname vastuse eest! Korvid ja kaldseina kasutus on väga hea mõte:)
Päikest!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.