KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Diivani esiletoomine õigete värvidega ja hubasus

Kaisa 02.07.2012 20:26

Tere,mul on avatud köögiga elutuba,köögikapid on tumepruunid.Kõik seinad on valged,põrand samuti tumepruun,nurgadiivani ääred on tumepruunid,kate on helehall.Padjad sama halliga ja sees jookseb heledam lille-lehe muster,mure selles,et see diivan kaob ära nende valgete seintega,kuidagi kahvatu ja häbarik on,tahaks väga diivanit esile tuua ja luua hubasust ,kas seinavärviga või mingi vinge tapeediga.Vaip ka puudub hetkel,kuna ei oska midagi valida,enne tahaks osa seinu saada õiget tooni.Mõttes on,diivani tagune sein,kas värvida või tapeetida,teg ma oleks nõus isegi rohkem seinu tuunima,kui teaks mis toon ja milline sein see olema peaks. Samuti mõttes on,et köögi ülemised kapi uksed teen valgeks,kuna soovin ka valget diivanilauda ja kööki pruuni lauda valgete toolidega.Oleksin väga tänulik,kui keegi oskaks mulle nõu anda.
Ette tänades!
Kaisa

Tsiteeri

Pilery Kangur 03.07.2012 13:12

Tere Kaisa!

Nagu fotodelt näha, on olemas neutraalsete toonide näol "kujunduse põhi" juba olemas. Edasi tuleb hakata looma uusi "kihte".
Soovitaks diivani tagune sein katta mõne huvitava tapeediga. Tapeedil võiks olla põnev muster või faktuur, millel võiks samuti korduda põhitoonina pruunikas-hall-valge vms. Ülejäänud seinad võib värvida näiteks valitud tapeeditoonist leitava kõige heledama tooni järgi. Hea oleks, kui mustris oleks mõni tore aktsentvärv, mille võiks aluseks võtta ülejäänud detailide tooni jaoks ruumis. Näiteks, kui tapeet sisaldab veidi türkiissinist, siis võiks osa diivanipatju ning paar lillepotiümbrist, laualinikud jms. olla sama tooni. Hubasust aitavadki luua erinevad faktuurid ja materjalide kooslus (nt. lisatud õiget tooni villane pleed diivanil ja karvane vaip põrandal), samuti lisatavad tekstiilid (kardinad, laualinikud, padjakatted), ka soovi korral fotod või pildid seintel ning potililled. Ülemised köögikapid ja laua võite valged teha küll, sest see on kindel ja hea neutraalne toon ruumis.
Uurige tapeedivalikut näiteks fiestadesign kodulehelt, ka Scandinavia tapeedisalongist Pärnu mnt. jne.
Kui peaksite materjali ja täpsete toonivalikutega siiski hätta jääma, siis saan kindlasti aidata, kui kirjutate minu meiliaadressile.



Edu ja kaunist suve soovides!
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.