KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

avatud köögiga elutuba

Merle 14.07.2012 08:08

Korter ehitusjärgus ja tuba veel sisustamata.
Seega oleks mõned küsimused, milles vajaksin nõu.

Köök on planeeritud valge, saare osa pealt punane kivi. Põrand tume tamm.
Kardinad helebeezid. Söögi laud valge kõrgläige. Avastasin, et söögilauale tekivad ülikiiresti kriimud. Mida saaksin ette võtta? Kas on mõnd spetsiaalset klaasi vms, mida sobiks panna sinna söögilauale kriimustuste vältimiseks?
Mis värvi võiks valida saarele pukid ja söögilaua taha toolid. Kas kõik valged toolid ja pukid jääks igav?Saarel küljed ka valged.

Siis elutuba. Mis tooni valida diivan? Seinad valged. Kas tumehall diivan kuidagi "üksik" seal ei tunduks? Palun kirjeldage, mis värvitoonid teie meelest oleksid kenad. Mööbel veel valimata. Diivani vastas on kamin, hele dekoratiivkivi ja Tv aluskapp must kõrgläige.

Ette tänades!

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.10.2012 22:04

Tere!

Tehnilise vea tõttu nägin Teie kirja alles nüüd. Vabandan väga ning vastan siiski tagantjärele, kuigi Teil kodu ilmselt juba valmis.
Söögilaua kriimude vastu oleks võibolla tõesti mõttekas kasutada õhukest klaasi. Soovitaks valget klaasi,mitte läbipaistvat, sest valge klaas on kõige lähedasem valgele kõrgläikele. Klaasifirmadest peaks küsida spetsiaalset purunemiskindlat kõva pinnaga klaasi.
Rääkides värvitoonidest ruumis, siis võiks alati arvestada, et ruum on nagu foon. Ehk siis kõige parem foon on neutraalne. Seetõttu valged toolid ja hall diivan ei jääks kindlasti igav. Arvestama peab, et ruumi toovad värvi erinevad esemed, lillled vaasis, pildid seintel jne. Visuaalset müra tekib elukeskonnas alati - seetõttu pigem olla värvitoonidega ettevaatlik, valides võibolla ühe-kaks tooni aktsentvärviks.


Kaunist sügist!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.