KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

wc ruumi tapeetimine

annika 08.04.2013 21:24

Tere
tegemist väikese ruumiga, mille seinad saab katta vaid tapeediga, kuidagi ei oska tooni ega mustrit valida. Toonidest meeldivad beez, kakao, valge, heledad toonid. Kas suure mustriga tapeet jääks väiksesse ruumi ilus või teeb pigem ruumi väiksemaks.

Ette tänades
Annika

Tsiteeri

Pilery Kangur 09.04.2013 12:31

Tere!

Kasutage julgelt toone, mis teile meeldivad - beež,kakao,valge ning heledad toonid on rahulikud ja väikesesse ruumi igati sobivad. Parem aga oleks, kui tapeedimuster oleks siiski väiksema mustriga ning mitte väga kontrastne. Muster ja ka faktuur olgu samuti pigem rahulik, et ei väsitaks ega koormaks visuaalselt.
Võiksite valida ühe heleda tooniga tapeedi, millel sama tooni läikiv mustriosa. Näiteks Eco white sarjast. http://tapeet.ee/est/tooted/Tapeedid/Eco%20Tapeter/?productID=772


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.