KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kaasaegne vannituba

Mare 11.04.2013 20:43

Tere! Palun nõu keraamiliste plaatide valikul vannituppa.Tüüpkorteri vannituba soov oleks panna plaadid aga kas on ka mingeid trende või värve. Jään ootama Teie soovitusi

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.04.2013 12:24

Tere!

Kuna vannituba remonditakse tavaliselt väga harva, siis ei soovitaks kasutada nn. hetke trende - need mööduvad kiiresti ning ca 5 aasta pärast on vannitoa kujundus nn. moraalselt vananenud.
Kindla peale minek on lihtne valge kujundus seinaplaatide osas, põrand võib olla tumedam. Veega otseselt mitte kokkupuutuvaid seinad võiks jätta plaatimatta ning hoopis värvida. Ei soovita kasutada (seda eriti väikeses tüüpkorteri vannitoas) väga intensiivseid bordüüre, dekoratiivliiste; samuti väga tumedaid ja erksaid toone ning suuri mustreid. Rahulik ja hele seinafoon avardab visuaalselt ruumi - värvi saab sisse tuua vannitoatekstiilide, dušikardina, topsikute jms.
Hetkel pakutakse palju loodusest pärit beezikaid, pruunikaid, hallikaid, naturaalvalgeid toone. Plaatide materjalid meenutavad kohati kivipinda, roostet vms. Olulisel kohal ka erinevad tekstuurid ja läiked.
Kuna eelpoolnimetatud on ilusad neutraalsed toonid, siis selliste toonidega võiksitegi vannitoa kujundada,
valides heledamaid toone sellest värvigammast.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.