KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvid väikeses köögis

Annely 21.05.2013 14:58

Palun abi väikese (12 m2) kortermaja köögi värvide leidmisel.
Senini olen mõelnud nii:
-köögikapid on tellitud vahtra värvi (melamiin vaher)
-kivist töötasapind võiks olla kas valge, helebeez või tumedam pruun (milline parim valik?)
-põrand tuleb saare parketist
-köögi seinad tuleks heledamad rohelised
- laud ja toolid tuleksid heledamat puiduvärvi
Kas mõeldud köök on sobivates toonides (ega jää liiga plass?) või võiks midagi muuta? Mis värvi võiks olla töötasapinna sein?


Tsiteeri

Pilery Kangur 22.05.2013 11:04

Tere!

Teie värvilahendus kööki on päris sobilik. Väikeses köögis ei tasugi kasutada väga palju erinevaid materjale ja värvikombinatsioone. Kui soovite rohelist seinavärvi, siis soovitaks kindlasti rahulikku, suhteliselt heledat rohelist tooni. Sama rohelist tooni võiks veidi tumedamana kasutada tekstiilides, lauanõudes jne. Ka töötasapinnatagusesse seina soovitaks nt. klaasi alla rohelist sisaldav digitrükkpilt või rohelist sisaldav dekoratiivvärvimise tehnika vms. Töötasapinnana soovitaks pigem valget siis on kindlam vahtraga sobituma panna.
Samuti sobib heledama rohelise juurde aktsendiks ka mõni muu teile rohkem meeldiv toon - kas ploomililla või oranž vms.
Toolid lauad oleks mõttekas valida sarnane kas vahtra või saarepuutooni nagu põrand - et väikses köögis ei oleks liiga palju einevaid puiduliike esindatud.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Kristel 08.08.2013 10:03

Tere!

Palun abi pisikese korteri köögi värvide leidmisel (köök umbes 10m2).
Minu plaan on teha seinad valged, kapid tulevad kõrgläikega valged, karkassi mõtlesin siiani ka valged, aga kas ajapikku see kollaseks ei lähe? ehk võiks siis karkassi ja töötasapinna hallikaga teha, kuna köögitehnika tuleb halli ja mustaga (külmkapp on ka hall ja eraldiseisev). Mõtlesin kontrastiks musta töötasapinda, aga seda on vist raske puhastada. Tagaseina tahaks panna pilti klaasiga. Värve tooks juurde detailidega, näiteks kõrged toolid võivad olla erksamad, et annaks särtsu juurde. Mida soovitate või arvate?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.