KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kõrged laed

Anna 12.08.2013 16:21

Tere,
Köögi ja elutoa suurus on 35m2. Lae kõrgus 4,40. Aknad maast 2m, lisaks on veel kitsad aknad lae all. On võimalus proekteereida köögi osa peale veel ühe korruse, mis oleks eraldatud klaasiga (rõdu moodi). Ruumi suurus oleks umbes 8m2. Lagi köögis oleks 2,60 ja selles ruumis üleval 1,7. Ülejäänud ruumi (elutoa) lae kõrgus ikka 4,40. Tuba ei ole väga suur, seega, kas selline lahendus ei tee seda veel väiksemaks ja imelikuks?
Kui aga lasta ehitada nii, et kogu ruumi kõrgus 4,40, kas kööginurk ei näe liiga väike välja? Köögikapid lõpevad ju kõrgusel 2,20-2,30?
Ette tänades,

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.08.2013 12:37

Tere!

Soovitan kindlasti lasta teha seinavaated või veel parem 3D joonised kujundatavast ruumist, et oleks parem ülevaade. Kirja teel sellist nõu anda on riskantne.
Kui ruum on suhteliselt väike, siis avarusetunne, mis tekib köögikappide kohal tuleb pigem kasuks ja ei tohiks kuidagi imelikult mõjuda. Kindlasti peaks olem teil aga seoses rõduga konkreetne soov, milleks seda kasutada soovite - muidu pole mõtet ehitada. Kui rõdu kasutusidee olemas, siis ruumi ju kõrguses on - niiet pole välistatud ka selline juurdeehitamise mõte.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.