KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Milline tapeet köögi taustaseinaks?

E 21.11.2013 20:44

Tegemist lahtise köögiga. Elutoa seinad valged, kuid ühte seina pandud tapeet. Tapeet on suuremustriline(lilledega, pruuni ja helerohelisega). Köögi taustaseinaks plaanis panna klaas ja selle taha tapeet. Siit ka küsimus, mis värvi tapeet võiks olla? Ise mõtlesin midagi triibulist, kus oleks sees samad värvid, mis seinas oleval tapeedil. Kuid samas, ühel hetkel , kui tüdinen rohelisest, siis tapeedi vahetamine lihtne, kuid klaasi tagant nii lihtne pole. Seega nüüd ei tea, mida teha.

Tsiteeri

Pilery Kangur 22.11.2013 12:06

Tere!

Mõte pole vale, et kasutada triibulist tapeeti klaasi alla, mille mustris kordub sama roheline nagu tapeediski.
Roheline tapeedis võiks olla mitte eriti domineeriv. Kui peaksite rohelisest tulevikus tüdinema,siis on köögi tagaseinas olev roheline toon mustris märkamatum. Samuti võiks perspektiivis kasutada klaasi all ka mõnda neutraalset tooni. Ehk kasutada olemasolevast tapeedist toone nagu helebeežist kuni kakaotoonini - näiteks värvides klaasialuse pinna.
Ka võiks mõelda klaas kinnitada dekoratiivkruvide vms. et oleks hiljem võimalik klaasitagust pinda kergemini muuta.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Sandra 04.02.2014 11:31

Kui olete valinud elutoa tapeedi pisut kirju nagu nähtud pildil soovitan kindlasti köögis klaasitaguseks värviks valida roheline toon.
Roheline kööbis mõjub värskendavalt ja ajendab pisut ka tegema õigeid valikuid köögis.
Kui elutuppa on soov valida mustriline tapeet, siis kindlasti ei soovita triipu köögi tagaseinas, kuna kaks mustrit hakkavad omavahel vastupidiselt mängima.

Mis värvi on köögimööbel, siis saan ehk veel omapoolseid soovitusi jagada.

Parimat,
Sandra

Tsiteeri

PRinterior 12.09.2014 18:48

Tere

meie toodame fotoklaasid mis sobivad ideaalselt köögitagaseinaks. Võite kas oma pildi pakkuda või valida meie pildikataloogist. Klaas on väga praktiline materjal ja lisaks pildiga annab köögile erilist effekti. Teostame ka mõõtmise ja paigaldamise tööd Tallinna piires. Meil on suur kogemust fotoklaasi toomises - toodame u 20 fotoklaasi nädalas.

Rohkem infot www.printerior.ee

Seal leaite ka link meie facebook lehekülgele, kus võite tutvuda tehtud töödega, äkki teil tekkib ka mingi idee.

Kodulehekülgel olemas ka hinnakalkulaator, seega võite koheselt hinda saada.

Täname,
PRinterior.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.