KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Meediakapp

Kerli 29.01.2014 12:33

Tere,

olen huvitatud Kodusaates nähtud meediakapist (Kadi Kärtneri kujundatud skandinaavialik korter Tartus, 16.11.2013 saates). Seal on elutoas selline valge kapp, kuhu sisse on paigutatud teler ja muu tehnika. Kas selliseid kappe ka kuskil müüakse või on see eritellimus? Kes võiks seda eritellimust sel juhul (võimalusel Tartu lähistel) täita?

Ette tänades,
Kerli

Tsiteeri

Pilery Kangur 29.01.2014 17:13

Tere !

Üdjuhul on mõttekas integreeritava tehnikaga kappe lasta teha eritellimusena, sest telerid on erinevas mõõdus, samuti ka ruumi mõõtmed.
Selliseid kappe nagu ka muud mööblit valmistavad põhimõtteliselt kõik mööblit valmistavad firmad.
Internetis googeldades on võimalik leida omale sobiv. Vajate infoks mööblifirmale tehnika(mida soovite integreerida) mõõte ja ka ruumi mõõtusid.
Kindlasti oskavad Teid aidata ka erinevad köögimööblit pakkuvad firmad, kelle valdkonda kuulub paljuski kodutehnika mööblisse integreerimine.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Kerli 30.01.2014 10:02

Suured tänud!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.