KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögisein

inx 12.09.2014 15:53

Vaja oleks köögiseinu uuendada, mõtlesime mingid plaadid panna, aga ei tea, milliseid? Või on mingi parem idee? Oluline oleks, et seinad jääksid heledad, sest köök asetseb põhja pool .

Tsiteeri

PRinterior 12.09.2014 18:25

Tere

meie poolt oleks pakkuda kasutada fotoklaas köögitagaseinale oma pildiga või meie kataloogist. Alternatiiviks on veel pakkuda huvitav materjal nagu alumiinium, koos otsetrükkiga.

Rohkem infot võite leida meie kodulehekülgel www.printerior.ee. Seal leate ka link meie facebook lehekülgele, kus on pildid tehtud töödest.

Meil on suur kogemust ja oma tootmine. Toodame ca 20 fotoklaasi nädalas. Teostame ka paigalduse.

Tänan
Aleksei
PRinterior.ee

Tsiteeri

inx 13.09.2014 09:53

Tänud,Aleksei,ma vaatasin juba varem PRinterior.ee kodukat-köögitagaseinale on tõesti kaunis,aga mul seal juba keraamiline plaat. Mind huvitab, millega katta suuremat pinda. Köök 20m3 suur.

Tsiteeri

Pilery Kangur 13.09.2014 11:15

Tere!

Saan aru,et jutt käib mitte tööpinnatagusest seinast vaid köögi seintest üldiselt. Kuna tööpinna taga on teil juba keraamiline plaat,siis sama materjali suurel pinnal kasutada poleks mõtet. Lihtsam ja ilusam oleks köögi seinad värvida kulumiskindla värviga. Põhjapoolse ruumi jaoks soovitan valida heleda ja veidi soojema tooni. Tooni valimisel peab arvestama ka seina värvi sobivust köögimööbli,keraamilise plaadiga jne.



Parimat,
Pilery Kangur

Tsiteeri

PRinterior 13.09.2014 11:19

Tere

võite vaadata ka fototapeetid meie lehekülgel. Pildi valik on küll suur, pakkume kõrgkvaliteetne materjal. Antud pindala korral teeme eripakkumine

tänan

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.