KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoas telliskivist kamin-ahju tagune sein

Jana 16.09.2014 22:05

Tere! . Küsimus on, et millises toonis peaksime värvima oranzist telliskivist kamin-ahju taguse krohvitud osa seinast,( u meetri jagu ahjust laiem)? Kas hele, mis tooks ahju esile või pigem tume ahjuga samas toonis? Ülejäänud seina jätkub veel mõlemale poole ahjust, mis plaaneeritud tapeedi alla. Kamin-ahi on üsna suur ja elutoas on kolm akent.

Tsiteeri

Pilery Kangur 17.09.2014 10:47

Tere!

Hele krohvitoon on klassikaline lahendus. Nii tume kui hele sobivad,niiet raske öelda kirja teel ilma konkreetset olukorda nägematta.Samas et mitte "tükeldada"liigselt seinapinda,siis võiks krohvida ka kamina enda põhitoonist lähtuvalt. Seejuures on aga eriti tähtis saavutada võimalikult ühtne toon kaminahju ja krohvi osas. Kui see osutub keeruliseks,siis oleks naturallvalge värv kindlam valik.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.