KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kardinad avatud kööki/elutuppa

Margot 25.02.2015 04:41

Tere

Soov panna kardinaid. On olemas avatud köök-elutuba. Ühes seinas kaks tavalises mõõdus akent ning vastasseinas kaks suurt maast laeni akent ning veranda uks.
Kuidas soovitaksite? Kas panna kahele suurele ühesugused kardinad ning väikestele hoopis roomakardinad, või panna kõigile ühesugused? Veel tekkis küsimus, kas jätta kahe suure kardina vahele nurk(sein) vabaks või panna kardinapuud ühendusega ning nurk jääks kaetud?Kas veranda üks jätta eraldiseisvaks või ühendada kõrvaloleva suure aknaga (kardinaga)? Kui jääb eraldiseisvaks, kas panna samasugune kardin kui kahel suurel? Lisan ka umbkaudse joonise.
Head,
Margot

Tsiteeri

Pilery Kangur 26.02.2015 17:26

Tere!

Soovitan kasutada ühte kangamaterjali kõikidel akendel. Kui soovite ka veranda ukse katta,siis kaasaarvatud ka see. Tundub,et selle küsimuse võiks lahendada maast laeni akendel kasutades nt. (poolläbipaistva kangaga)paneelkardinaid. Siis jääks ära ka nurga küsimus,sest soovi korral saaks paneelid nurka kokku lükata või siis mitte - ise eelistaks viimast varianti. Tavamõõdulistel akendel aga kasutada sama kangast rooma kardinana. Samas võib jätta mõned aknad üldse katmata,kui see võimalikuks osutub ja seda eriti suurepärase eksterjööri puhul.
Samuti võiks seda seinamassiivi,kus tavamõõdus aknad, lahendada ka nii,et tekitada samasugused maast-laeni paneelid ka sellesse seina.
Võimalusi on mitmeid - kõik oleneb ruumi stiilist,mööbli paigtusest, valgusest, milline kangas osutub valituks jpm. Oluline on siin akende ja seinapindade omavahelised proportsioonid,mis kaasapandud joonisel võivad olla ebatäpsed,sest pole näha kõrgusmõõdet. Seinavaadete variandid tuleks läbi joonistada-mõelda,et leida sobivaim lahendus.
Soovitan kindlasti pöörduda mõnda kardinasalongi,kus koos pakutavate kangastega aitavad oma ala professionaalid leida teile kõige paremini sobivaima lahenduse.



Lugupidamisega,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.