KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seelikutüüpi voodilinad

Kristi 09.01.2016 23:07

Tere

Silm on peale jäänud allolevale VIOLETTA voodile, aga küsimus on tekkinud, et milliseid voodi- ja katteriideid selle tarvis kasutama peaks. Kas sellist tüüpi vooditel kasutatakse reeglina seelikutüüpi voodilinu (muidu jäävad vist alumised jalatoed nähtavale)? Kas neid peaks laskma kuskil eraldi valmistada, sest poodides ei ole neid küll silma hakanud?
http://www.moobel1.ee/images/detailed/57/VIOLETTA.jpg?t=1441406076

Tsiteeri

Pilery Kangur 12.01.2016 15:26

Tere!

Selle voodi puhul saate katteid kasutada nagu teile kõige rohkem meeldib. Kui te ei soovi,et voodi jalad nähtavale jääksid,siis oleks tõesti mõttekas kasutada kas seelikutüüpi voodilinu. Lihtsam variant on öösel tavalised voodilinad ning päeval kasutada suuremat päevatekki ,mis üle voodi äärte ulatuks. Seelikutüüpi voodilinad peaks eeldatavasti eritellimusel õmmelda laskma.


Parimate soovidega
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.