KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa seinte kujundus

Jane 11.01.2016 15:03

Tere

Kas oskate soovitada, mida kasutada kortermaja vannitoa seina kattematerjalina, kui põrandal on plaanis kasutada "Tarima Roble" rustikaalse aktsendiga keraamilisi plaate?
https://www.dropbox.com/s/tx7wo4eu1ylp3lm/20160106_180230.jpg?dl=0

Üks mõte seinte katmisel on n.ö. liistudest palistuse kasutamine, kuid ei ole üldse kindel, mis värvi ja materjalist need peaksid olema ning mida kasutada seina ülemise osa katmisel. Samuti ei tea, kust sellist materjali leida ning kas nt. puit on üldse materjalina vannituppa sobilik.
http://wowbathroomideas.net/wp-content/uploads/bathroom-panelling-88786.jpg

Teine mõte on kasutada "Stone Master Villa Krem" seinaplaate, kuid need on üsna poorse struktuuriga ning tõenäoliselt sobiks määrdumise vältimiseks vaid seina ülemise osa katmiseks.
https://www.dropbox.com/s/lbzomkmfvgiaybr/20150607_135735.jpg?dl=0

Tsiteeri

Pilery Kangur 12.01.2016 17:44

Tere!

Kasutades põrandal puitu imiteerivat plaati, ei soovitaks puitlaudist seinapinnal enam korrata. Puit on ka mõnevõrra kapriisne materjal vannitoas,eriti otsesel kokkupuutel veega. Oluline materjalide valikul on alati ruumi stilistika ja ka hoone iseloom.
III variandina toodud "kivid" sobiksid valitud põrandaplaadiga põhimõtteliselt kogu seinapinnale (ainult ülaossa pole sellisel massiivil mõtet)siis,kui ruumis on mitte moderne vaid rustikaalne stilistika.( Kuigi peab arvestama,et poorset pinda on vaevarikkam puhastada.) Kui plaanis kaasaegsema iseloomuga kujundus,siis soovitaks pigem lihtsat (kreemikas)valget keraamilist seinaplaati,mis on kindel valik nii modernse kui ka rustikaalsema interjööri puhul. Ka võib soovitada erinevaid veekindlaid krohve/värve, millega väga sobilik vannitoa seinad katta.


Parimat soovides,
Pilery




































































































Parimat!
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.