KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannitoa plaadid

Kiku 30.08.2016 13:04

Tere!

Olen siin kujundamas väikest vannituba (5 ruutu). Ideeks on kasutada mosaiiki ja tavalisi keraamilisi plaate. Lisasin ka mõned pildid ja joonised.

Aga natuke on raskusi sellega, et kuidas seda mosaiiki seal maitsekalt kasutada.. Algselt oli plaan teha porte, mis hakkaks jooksma akna alt kogu ruumis. Siis aga öeldi, et ported pole enam üldse moes ja nüüd hoopis ülevalt alla jooksvad triibud palju õigemad.

Siis tuli mõte, et teha vanninurk mosaiikides (mõlemalt poolt enam-vähem võrdselt) ja siis ülejäänud tavaline plaat ning vastasseinas kuskil üks väike triip, mis jookseks siis ülevalt alla. Selle tegi jälle elukaaslane maha ja ütles, et miks ei võiks olla see nurk + see akna alt jooksev porte..

Seega nüüd ma olengi nii, et üks ütleb ühte ja teine teist ning kuna ma olen selles plaadimaailmas täiesti kohutav, siis remont muudkui venib ja venib. Äkki oskate Teie aidata, et kuidas antud väikest ja suhteliselt pimedat vannituba kujunada.

Põrandale on plaanis panna tumehall plaat ja lakke valgeks värvitud lauad. Töötasapinnad olid plaanis teha täispuidust (nt naturaalne tamm). Vann on valge Balteco akrüülvann ja kraanikauss ümar.

Olen tänulik igasuguse abi eest, sest see vannitoa kujundamine ajab juba juhtme kokku! :)

Tänud!

Tsiteeri

Kiku 30.08.2016 13:04

Vannitoa plaan

Tsiteeri

Pilery Kangur 30.08.2016 16:27

Tere!

Väikese ja pimeda vannitoa puhul on parim kasutada minimaalselt kontraste ja eri materjalide kooslust. Parem oleks tekitada ühtselt "voolavad" seinapinnad.
Mosaiiki võiks äärmisel juhul kasutada vanni otsaseinas - sellest täiesti piisab. Pole mõtet akna seina mosaiigiga katta,sest see jääb poolikuna mõjuma kuna ei ulatu vanni lõpuni. Soovi korral WC tahaseina ca 500 mm laiune vertikaalne triip,et siduda koos vanni seinas oleva mosaiikplaadiga ruum ühtseks tervikuks.

II variant on mosaiik paigaldada seina vanni ümber kahte seina,aga kõrgusega ca 850 mm

III variant - kogu ruumi perimeetris mosaiikplaadi ala (ca 250mm kõrgus) ja kõrgusele ,mis on ca kolmandik ruumi kõrgusest. On õigus,et portesid pigem enam mitte kasutada,kuid selline veidi laiemalt (259mm)mosaiikplaaditud riba ei mõju päris portena ning ei tohiks häirida.

P.S. Kui ei suuda otsusele jõuda,siis jätta lihtsalt mosaiikplaat panematta,kartmatta,et ruum jääb kuidagi igav. Vastupidi! Puitmaterjal laes ja 2 erinevat kahhelplaati +muu visuaalne müra käteratikute ja pudelikeste näol täidab ruumi piisavalt.


Parimat soovides
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.