KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Diivani kanga valik

Kiku 24.10.2016 13:25

Tere!

Olen soetamas uut diivanit värskelt remonditud korterisse. Hetkel on olemas diivanilaud, mis on täispuidust aga valgeks värvitud. Telekalauda hetkel pole aga usun, et see oleks pigem valge või siis puiduimitatisooniga vms.

Kuna kodus on kass (halli värvi) ja ajab karva ka omajagu, siis väga heledat diivanit ei sooviks. Oleme mitmeid kangaid vaadanud aga ei jõua selgusele, mis kõige paremini sobiks, et liiga sünge ei jääks.

Tsiteeri

Kiku 24.10.2016 13:26

Lisan veel mõned valikus olnud kangad.

Tsiteeri

Pilery Kangur 25.10.2016 10:32

Tere!

Kõik fotodel olevad toonid on neutraalsed ja sobivad kõik nii parketi,kui kõrvaloleva(tapeet?) materjaliga. Võibolla välistage siis kõige heledamad ja kõige tumedamad hallid ja
valige kahe esimese vahel. Esimesel pildil tundub kangal soojem beezhikas alatoon olema. Siin oleneb nüüd ülejäänud ruumist ja valgusest,kumb paremaks osutub. Igal juhul on mõlemad sobilikud ja validest neist ühe midagi väga valesti kindlasti minna ei saa.

Parimate soovidega
Pilery

Tsiteeri

Kiku 25.10.2016 13:19

Ma tänan! :)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.