KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vaip

Eve 01.11.2016 09:18

Tere!
Tahaks oma uude tuppa lisada vaipa,aga ei oska otsustada. Terve tuba)põrand,lagi,seinad) ise heledas toonis,beezhikas aga mööbel tumepruuni ja musta segu ning natuke ka bordood lisatud. Kas vaip võiks olla tumepruun või beezhikas,siis läheb põrandaga kokku?
vastust ootama jäädes,Eve

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.11.2016 17:26

Tere!

Ilma ruumi nägematta on veidi keeruline aidata.
Põrandaga ühes toonis vaip sulandub põrandasse, ei eristu ega domineeri vaid lisab ruumi tekstuuri. Tumepruun vaip,aga lisab kontrasti ning haakub tumeda mööbliga.
Kui on soovi tuua interjööri rohkem värvi (beezhid,must ja tumepruun neutraalsed),siis võib kaaluda ka bordoopunast koos samas toonis diivanipatjadega ja/või laualinikutega. Kõik pakutud vaibad sobivad antud kontekstis - tuleb leida vaid endale meelepärane.


Head soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.