KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millist värvi diivan valida?

Marje 27.11.2017 10:10

Kuna diivan on suur investeering ja jääb pikkadeks aastateks, siis ei suuda otsustada mis värvi diivan muretseda. Esialgne plaan oli muu interjööriga sobiv soe helepruun, siis aga tekkis kahtlus, et äkki jääb väga igav kui ühte tooni liiga palju. Väga meeldis veel samblaroheline mida veidi heledamat tooni on ka toolid ja tumeroosa mida on ka juba sisustuselementides kasutatud. Kahe viimase variandi puhul ei oska ette kujutada kuidas see mõjub just suurel pinnal konkreetses ruumis, mööblipoodides olen küll mõlemaid toone näinud ja need on meeldinud, aga ei tea kuidas see võiks just meil kodus mõjuda.

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.11.2017 11:36

Tere!

Diivan on tõesti suur investeering ja jääb pikkadeks aastateks. Just seetõttu olekski mõttekas eelistada neutraalsemaid värvitoone. Et kanga värvitoon pikas perspektiivis ei väsitaks ja sobiks kasutada igal aastaajal. Vaheldust saab tekitada (nt. jõulutemaatika,suvemeeleolu jne.) alati diivanipatjadega,pleedid jne.,mis annavad ruumi vajaliku aktsendi.
Näiteks pildil olev roosa kangas võiks leida kasutust pigem just padjakatetel. Diivani tooni soovitan valida soojem helepruun või ka samblaroheline,et järgida samas ruumis olevate toolikatete tooni.


Parimate soovidega
Pilery Kangur

Tsiteeri

Marje 30.11.2017 08:18

Tänan vastamast, nüüd tundub mulle, et kindla peale minek oleks veel heledam pruun või tumedam beez? Minu väljavalitud pruun tundub liiga intensiivne.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.