KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi töötasapinna uuendamine

Kai 10.09.2018 09:54

Tere

Kas oskaksite soovitada soodsat ja lihtsat võimalust köögi töötasapinna uuendamiseks? Päris välja ma ei sooviks vahetada, kuna tasapind ise on korralik. Lihtsalt praegune värv ei meeldi. Kas tasapinnale on võimalik kleepida ka kleebiseid, mis kestaksid ja oleksid vastupidavad? Kui tasapind lihtsalt üle värvida, kas tuleks katta ka lakiga?

Heade soovidega,
Kai

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.09.2018 12:34

Tere!

Töötasapinda on võimalik kodustes tingimustes ise uuendada. Nii kleebistega kattes kui ka värvides on vaja edaspidises kasutamises olla väga ettevaatlik teravate esemetega - uuendatud pinda on kerge vigastada. Soovitan pöörduda firmadesse,kes pakuvad kilekleepimise teenust (sõidukitele, klaasfassaadidele). Kilet saab neilt ka osta,kuid parem on kasutada kiletamisel siiski professionaale. Ka ehituskauplustes pakutavad dekoratiivkilesid võib põhimõtteliselt kasutada ,kuid need peavad vähem vastu.
Kergemini teostatav on ülevärvimise meetod. Kirjast ei selgu,mis materjalist tööpind on. Puitpinda soovitan uuesti sobiva tooniga õlitada, lihvides eelnevalt vana pinnaviimistluse maha.
Kõrgsurvelaminaati saab üle värvida kasutades spetsiaalseid töövõtteid. Olemasolev tööpind puhastada rasvavabaks,vajadusel kergelt peene liivapaberiga karestada, kasutada spetsiaalset kruntvärvi nakke soodustamiseks. Valida kööki sobiv kulumiskindel värv ja lasta toonida see meelepärast tooni. Õiget toodet küsida ehituspoe värviosakonnast.
Samuti saab küsida nõu näiteks Tikkurila värvieksperdilt tel.12011 või saata kiri koolituskeskus@tikkurila.com.

Lisan uurimiseks paar linki :
https://www.pinterest.com/pin/34551122121149082/
https://www.pinterest.com/pin/381539399677466421/


Kuldset sügist ja edu!
Pilery

Tsiteeri

Vlad 19.01.2019 18:54

Vlad 19.01.2019 18:55

nad tegelevad tööpinnaga

Tsiteeri

madhat.ee 05.02.2022 12:53

Tere!

Tänaseks päevaks on turule tulnud väga kvaliteetsed sisustuskiled/mööblikiled/dekoratiivsed kleebised, mis matkivad naturaalseid materjale väga tõetruult. Materjal on piisavalt paks, et kannatab kuumust ning koheselt ei teki täkkeid. Paigaldus on kiire ja puhas, hinnad umbkaudselt €25/jm kohta (ilma paigalduseta). Üle võib kleepida pea kõiki pindasid - uksed, kapid, liftid, seinad jne. Hinnapakkumiseks vajalik kiletavate pindade mõõdud ja kogused.
Lisainfo: www.madhat.ee/coverstyl

Madhat Advertising OÜ

Tsiteeri

madhat.ee 05.02.2022 13:04

Mööblikile, mööbli kiletamine, lifti kiletamine, kleepikile, coverstyl kleepikile, köögimööbli kiletamine, köögi kiletamine, köögikappide kiletamine, mööbli kiletamine tartus, mööblikiled, sisustuskile.

https://www.madhat.ee/coverstyl/

Pildil kiletatud kapiuksed ja tagasein Coverstyl sisustuskilega.

Tsiteeri

Otto 11.07.2022 18:10

Soovitan valida roostevaba teras. See näeb hea välja, vastupidavam kui ükski teine materjal ja hind on peaaegu sama kui kvaliteetsel LMDP-l. Samuti hankige kindlasti oma kööki sobivad tarvikud — https://www.d-one.ee/ilu/tarvikud

Tsiteeri

Raimis 20.10.2022 15:45

Tere, Muidugi saate! Olin sinuga samas olukorras! See oli selline peavalu... Otsisin läbi veebi, poodide ja enda ümber asuvate tööstuste ning valisin Gerduva e-poe. Sealne tugimeeskond on äge! Nad aitasid mind kõigega, mida vajasin, ja vastasid kõigile mu küsimustele. Nii et ma olen rohkem kui uhke, et saan teiega jagada pärli, mille ma leidsin. Mine lihtsalt sellele saidile: https://gerduva.ee/ee/ ja leiad kõik vajaliku! Pole vaja tänada, ma tean teie võitlust...

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.