KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

sisalköis kööki

Maarika 12.04.2021 15:48

Tere

Köögis on hetkel pooleli nö värskendamine värvi osas...
Idee on tagapaneeli ümber ääristsueks lisada ka sisalköis? Olen varem nii vannitubades kui ka köögis neid lahendeid näinud kuid küsin üle.?
Köis näiteks kas üle lakkides mustust ja vetthülgavamaks muutes, on see variant mõeldav?

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.04.2021 18:08

Tere Maarika!

Köögi taustseina ja töötasapinna ühenduskohtade veekindlamaks muutmiseks soovitaks siiski märkamatatut silikooni. Soovi korral saate köie sinna peale kinnitada, kui see kas üle lakkida või vahatada. Köie kasutamine peaks olema aga stilistiliselt õigustatud - Näiteks kui ruum on rustikaalse iseloomuga, kasutatud materjale koosluses naturaalse kiviga vms.
Juuresoleva pildiga arvestades ma seda pigem ei näe. Samas ei saa seda ka täiesti välistada, kui see teile väga meeldib ja soovite oma kodukööki isikupära. Köis ei tohiks olla väga suure läbimõõduga vaid delikaatselt märkamatu. Arvestama peab ka sellega,et köiega kaetud nurki on siiski raske puhastada.

Heade soovidega,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.