SISEKUJUNDUS

soovitage madratsit

Mati 01.09.2007 21:20

kumbad on etemad, kas sleepwelli või hypnosi madratsid. Kas pocket vedru süsteemiga madratsid on ikka tunduvalt mugavamad ja paremad?

Tsiteeri

monsa 04.09.2007 10:45

Tere!
Olen madratsituruga end ysna kurrsi ajanud ja soovitan soojalt sleepwelli, kuna sel see pocket systeem on hea kvaliteediga ja vägagi looduslik. Ise olen maganud madratsi peal juba kaks aastat ja absoluutselt ei kurda..terve pool suguvõsa aint kiidab..kui olen neile soovitanud..seega julgelt sleepwelli.
Hypnose kohta midagi halba ei oska öelda.. ostetakse neid ka..aga sleepwell ika usun et yle:)

Tsiteeri

Mark 05.09.2007 13:37

Sleepwell´ madratsid on väga head! Coco on mõnus looduslik materjal!

PS! Kui valite kahe vedrublokiga variandi puit raamil (kuzheti ehk Türgi voodi) olge ettevaatlik: vedrublokid on kinnitatud alt ülespoole toetuvale raamile, mis keskmise kehakaaluga mürajat ei kannata.

Tsiteeri

Julia 12.10.2007 22:57

vt. www.ergofur.com
Soetasin endale pocet vedrudega madratsi, ülimalt rahul.

Tsiteeri

Janika 14.10.2007 20:13

Minul on kodus juba kolm aastat muutumatul kujul Stroma kahepoolne madrats. Ühel pool on soojem lambavill talviseks ajaks ja teisel pool puuvillavatt suveks ning keskel vedruplokk. Porolooni pole üldse kasutatud, ega muid sünteetilisi materjale. Medical orthopeadic. Madrats on suhteliselt jäik ega vaju ära. Ei ostnud tv reklaami peale, vaid poest. Küprosel tehtud.
Teiseks tean, et tellimuse peale valmistatakse ka meriheina madratseid. Need on keskmisest kallimad, kuna valmistatakse käsitööna. Võimalik on tellida vedrumadtarsit ja matt madratsit. Meriheina madrats on veelgi looduslikum, kui kõik muu, mis praegu turul pakkuda on.

Tsiteeri

Katrin 29.10.2007 10:02

Oman Ergofur -i lateks madratsit, väga mugav madrats.

Tsiteeri

Annely 03.11.2007 22:33

Voodi ostsin Ergofur-ist. Voodi välisraam on väga soliiidne ( vineerist ), pidavat olema hästi vastupidav. Samuti on madratsiteks väga korralikud ja head madratsid ( pidavat võtma kuju vastavalt keha vormidele ).Ühesünaga-väga rahul ! Momendil valmistab Ergofur mulle ka öökapid, sama tooni mis voodi.

Tsiteeri

KährkKoer 16.01.2008 22:25

Kas Eesti on ka mõni tegija kes täisnaturaalseid madratseid teeb?

Tsiteeri

Janika 17.01.2008 10:28

Mina tean, et Tartus tehakse meriheina madratseid- täisnaturaalsed. Ilma vedrudeta...aga võibolla on isegi võimalik vedrude peale tellida. Firma on OÜ Tammet & Meinart.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.