KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

kuuselaudpõrand ja pigmendiga õlid

kadri 04.07.2008 13:43

paneelmaja korteris läheb lihvimisele kuusepuust laudpõrand. nüüd pean plaani siin õlitada erinevat värvi pigmentidega erinevates tubades. tekkib aga küsimus, kuidas selline puit imab õli st kas pannes eelnevalt toonid paberil üksteisega sobima, siis õlina põrandal muutab see palju? näiteks kui tahan heledat fuksiaroosat ühte tuppa ja teise tuppa samas toonivõimuses ookrit, kas võib juhtuda, et fuksia jääb näiteks heleroosa ja ooker tumepruun?

Tsiteeri

Taavi Korjus 07.07.2008 15:37

Kindlasti on värvitoon paberil erinev õlitatud põranda omast. See oleneb ka puidu enda toonist. Heledal kuusepuidul peaks toon jääma samaks, kuid täpselt näeb tulemust ikka näiteks samast puidust näidisel proovides. Kuuselauda ja teisi okaspuite on soovituslik ka enne õlitamist leelisega töödelda, see annab tugevama ja püsivama tooni ning hoiab puitu valguse käes tumenemise eest.

Floorin põrandad,
tootespetsialist Taavi Korjus

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.