KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

vuukide puhastamine

Karmo 04.12.2008 10:12

Tere

Mure selline, et vannitoa plaadivuugid on ajaga määrdunud - kas neid saab kuidagi puhastada ka? Niipalju kui ise olen uurind selle kohta siis Mira teeb mingit huvitavat vahendit nimega Ceramic cleaner. Oskab keegi nõu anda?

K.

Tsiteeri

Tarmo Titov 17.12.2008 17:23

Paraku koguvad plaadi vuugid aja jooksul erinevaid setteid (lubja, rooste vms) ja kui neid pidevalt mitte eemaldada, siis võivad need ka jäädavalt vuugi täiteid kahjustada. Vuukide ja ka muidu plaadi pinna puhastamiseks sobivad happelised pesuvahendid, näiteks kodustest vahendistest vannitoa puhastusained/katlakivi eemaldajad. Sarnaselt toimib ka Mira poolt toodetav puhastusvahend. Tugevalt määrdunud pindade puhul võib pesemist teha korduvalt, samas ei pruugi ka siis kõik plekid eemaldatavad olla.

Tervitades
Tarmo Titov
AS Floorin tootejuht

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.