KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

vana maja põrand!

jupp 26.04.2009 12:23

vanas maas tahaks teha põrandad korda kuid ei tea millest peale hakkata ..põranda alused tuhjad ja nagu tavaliselt siis ei ole neis ka musta põrandat.. mitte mingit soojustust ka ei ole.tegu on vana palkmajaga . mida soovitate? kas killistikuga täita ja panna osb plaat peale ja vana laudis peale või on veel mitmeid varjante.. või on kusagil konkreetselt öeldud kuidas .. oleks tänulik igasuguse info eest.

Tsiteeri

Tarmo Titov 30.04.2009 15:07

Vana maja puhul tuleb aluspõrandate puhul arvestada sellega, et tuulutusvahed põranda all olid mõeldud võimaliku pinnaseniiskuse välja juhtimiseks. Kui on soov see tühimik täita isolatsioonimaterjalidega, siis tuleb selle alla kindlasti paigaldada isolatsioonikiht (näiteks tugevam kile). Kui on plaanis põrand katta laudadega, siis soovitan paigaldada põrandalaagid (samm sõltub laua paksusest). Laagide vahe saab tasub täita penoplasti, kergkruusa vms niiskust mitte kartva isolatisoonimaterjaliga.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Raino 21.08.2009 14:02

Põrandana võiks kasutada põrandalauda.
Siit võib saada abi www.parketipood.ee

Tervitused,
Raino

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.