KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Köögipõrand

Matilda 01.11.2012 12:27

Vana maamaja,suht suure köögiga-üle 20m2,praegu linoleum,kuid juba inetu. Tahaks välja vahetada,mida soovitate,mis ka taskukohane oleks?

Tsiteeri

Tarmo Titov 02.11.2012 17:12

Tere,

Antud pinnale sobiv ning tingimustele vastav lahendusena soovitaks esmalt kasutada vahtalusel kodu-PVC katteid (tõenäoliselt ka mainitud linoleum on tegelikult sama materjal). Tegemist on soodsa materjaliga, mis on vastupidav, lihtsalt hooldatatav ning talub niiskust, samuti ka lihtsasti paigaldatav.
Teiste alternatiividena pakuks välja laminaat põranda (mille suurimaks miinuseks on keskpärane niiskuskindlus) või siis keraamilised plaadid (mille suurimaks miinuseks omakorda keerulisem ja kulukam paigaldus).

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Matilda 02.11.2012 17:25

Tänan,vaatasin Floorini kodulehte,tekkid häid mõtteid,kahju ainult,et kauplus avatud, samal ajal,kui minul tööaeg............. E - R 9 - 18
L, P suletud
Kas tõesti laupäeval suletud?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.