KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Portselanist põrandaplaatide värvimine?

Õnnetusehunnik 11.08.2014 12:17

Tere,

paigaldasime nädal tagasi portselanist täismass põrandaplaadid kööki. Olen teinud neile 6-l korral leotust-küürimist-puhastamist- kuivatust. Ja need pole siiamaani puhtaks läinud. Ahastus tuleb peale!

Kirjutasin murest ka puhastuse teema alla, kui aega, siis palun tutuvuge http://www.sisustusweb.ee/ee/foorum/7823/8878/portselanist-porandaplaatide-puhastamine.html ja palun andke teda, kas saab midagi teha? Mis võimalused on sellist plaati töödelda, värvida lakkida vms...ükskõik mida, aga sellisena on ta täiesti kohutav :(((


Ma ei saa aru miks seda portselanist plaati üldse toodetakse ja müüakse kalli raha eest, kui see selline saast on.

Tsiteeri

Tarmo Titov 11.08.2014 14:03

Tarmo Titov 11.08.2014 17:24

Tere

Tundub et eelmine vastus on sisutühi, riputan selle uuesti :)

Väga keeruline on selliselt hinnata, mis antud olukorra on tekitanud, sest mõjureid võib olla palju. Soovitaksin esmalt pöörduda kokreetselt müüja poole, kellel on ilmselt kõige rohkem infot antud toote kasutamise ning hooldamise osas. Vajadsel on vaja teha ka ekspertiis antud plaatidele, paraku juhtub aegajal kvaliteedi probleeme ka kvaliteetsemate tootjate puhul :(

On olemas nii naturaalse kui ka kunstkivi (keraamika) hoolduse lihtustamiseks töötlusvahendeid, mida on võimaliku paigaldusjärgsel plaadi pinnale kanda (näiteks http://www.puhastusimport.ee/index.php?main=400&catID=20&subcatID=2025#2025), kuid enne kui aluspind pole puhtaks saadud, ei tohi neid kindlasti ka pinnale kanda - lõpptulemusena muutub olukord muidu veelgi hullemaks.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.