KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

looduskivimosaiik

Thea 07.01.2015 10:54

Mul on vannitoa põrand looduskivimosaiigist. selline - http://www.plaaditurg.ee/modules_upload/products/e1p5oulvola.jpg
Küsimus on, kuidas seda puhastada (põrand on vannitoas, kus on vann ja kraanikausid ning wc pott). Kas tuleks kasutada mingit spetsiaalset vahendit või spetsiaalset harja või meetodit , kuna põrand on ebaühtlane (kivikeste tõttu) ja palju on vuugitud pinda.

Tsiteeri

Tarmo Titov 07.01.2015 14:47

Tere

Esmalt soovitan pöörduda materjali tarnija poole, kuna neil on kohustus jagada vastavasisulitst informatiooni lähtuvalt toote ka omapäradest, kuna olulised on nii looduskivi kui ka vuugitäite taluvus kemikalide suhtes.

Vannitoas on tegemist reeglina vee- ja katlakivijääkidest määrduvusega, mille puhul tuleb kasutada vastavaid katlakivi eemaldavaid (happelis) pesuaineid. Tugeva struktuursuse tõttu, saab sellist pinda ilmselt puhastada ohta pesuvahendi, harjaga nühkimise ning korralikult loputamise teel.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.