KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Betoonpõranda valamine/ehitus

Diana 19.08.2015 22:59

Tere,

on käsin 90ndatel ehitatud suvila ehitamine elamuks. Soov on kunagine garaaži põrand, mis nüüdseks on kokku ehitatud eluruumidega, soojustada+tõsta+viimistleda. Hetkel on aluspõrandaks betoon. Kas järgnev lahedus oleks mõttekas (alt ülesse):
* olemasolev betoonpõrand.
* soojustus, nt PAROC GRS 20 80mm.
* uus betoon (armatuur kanduritel).
* elektripõrandaküte + tasandussegu.
* kahkelkivi.

Tsiteeri

Tarmo Titov 21.08.2015 09:48

Tere!

Paroci lahendus lahendus ujuva betoonplaadiga lahenduse kohta leiab siit: http://www.paroc.ee/lahendused-ja-tooted/lahendused/porandad/betoonporand-ujuvporand .
Kui pole teada varasemalt tehtud garaazi põranda pinnasest tuleva niiskuse kindlsuses, siis soovitan lisada enne isolatsioonimaterjali paigaldamist ka täiendava niiskustõkke (kile) paigaldamist.
Alternatiivne lahendus mida kasutatakse on EPS (penoplasti) põhine, mille tüüplahendused leiab siit: http://www.estplast.ee/et/porandad

Tarmo Titov
Floorin põrandad



Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.