KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Parkett krudiseb

Mirju 05.07.2017 07:21

Tere

Puitkarkassmaja teise korruse põrandale paigaldatud parkett krudiseb. Teisel korrusel on põrandaküte ja parkett on ujuv, paigaldatud alusvaibale. Mis võis minna valesti? Kas üldse läks midagi valesti või on selline igal sammul tugev krudin midagi, millega tuleb leppida?

Suur tänu!

Tsiteeri

Tarmo Titov 10.07.2017 08:53

Tere!
Kas leppida või mitte krudinaga, seda peab ikka ise otsustama, kuid normaalseks seda pidada ei saa. Krudina põhjuseks võib olla mitmeid asjaolusid. Alustuseks paigaldusel: kas aluspõrand oli piisavalt tasane (puudus astmelisus, kühmud ja lohud eemaldati), kasutati nõuetekohaselt aluskatteid (ei pandud neid mitmes kihis jne), jäeti piisav paisuvahe kõigi seinte, postide, torude jne ümber. Samuti võib olla küsimus ka parketi enda kvaliteediga, kuna põrandaküte tekitavad suuri pingeid puidule ning võib omakorda põhjustada deformatsioone klikühenduses või lippide endi vahel. Andud osas tasub konsulteerida parketi müüjaga.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

vastaja 26.06.2018 13:11

Samal teemal küsiks kohe juurde:
Laminaat on paigaldatud betoonpõrandale. Tegemist on uue korteriga, uusarenduses. Täpselt sama häda kummitab, igal sammul teatud kohtades, laminaat nagiseb. Kas peaks nõudma ehitajalt põranda parandamist selliselt, et see enam ei nagiseks või see on loomulik, et nii läheb? Põrandakütet pole.
Korteris sees elatud alla poole aasta.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.