KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Vana laudpõranda soojustamise võimalused

Triinu 22.10.2019 14:27

Tere

Soovime soojustada vana laudpõrandat, mille all hetkel viliseb tuul ja selle all on betoon. Laudpõrand on vana ja väärikas, ei kriuksu ega krigise. Teame, et üks variant on põrandalauad üles võtta ja seejärel soojustada. Teine võimalus on ilmselt soojustada vundament, kuid me pole kindlad, kas see annab soovitud efekti.

Milliseid lahendusi on veel arvestades tänapäevaseid võimalusi, tehnoloogiaid ja materjale?
Millist lahendust ise soovitaksite?

Tsiteeri

Tarmo Titov 22.10.2019 20:24

Tere!

Soovitan pöörduda teemaga ehitusinseneri poole, kes juba kohapeal saaks hinnata olukorda ning võimalike lahendusi. Kui põrandaalune tuulutus on vajalik niiskuse ärajuhtimiseks, siis selle kinniehitamine võib hilisemalt hallitus jms probleeme. Karta on (hetkel kirjelduse järgi vähemalt), et ainuke võimalus soojustuskihi lisamiseks eeldab olemasolevate põrandlaudade ülesse võtmist. Siis on ilmselt selge ka põhjus, miks tuul põranda all "viliseb"

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.