KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

metallist ribikardinad

Tiina 09.07.2008 16:39

Tere,

Mul on kodus metallist ribikardinad. Tahaks teada kuidas väikeses korteris oleks neid kõige parem puhastada. Sai eest võetud ja dušši all neid pestud, aga no ikka jäid laigulised. Ühe ribi haaval 6-te suurt maast laeni ribikardinat on ikka väga suur vaev puhastada. Äkki on mõni hea nipp selleks. Või on tõesti ainuke lahendus need minema visata ja uued normaalsed aknakatted osta ?

Ette tänades,
Tiina >|

Tsiteeri

Maritsa Lukk 13.07.2008 19:30

Tere!
See on tõesti suur probleem ja seepärast me soovitamegi ribakardina asemel tavaliselt roomakardinat, mda on perenaisel väga kerge hooldada. Ega ma ei oskagi Teid paremini aidata kui ikka proovida metallipuhatusvahendit või kui ta on ka veel tolmu ja rasvaga kaetud, siis võib olla tavalist nõudepuhastusvahendit. Kardan, et siiski tuleb kõik ükshaaval üle pesta paraku.
Tervitades,
Maritsa

Tsiteeri

Siiri 27.08.2008 15:06

Tere Tiina! Lugesin äsja ühest Soome Kotiliesi ajakirjast, et metallist ribikardinaid soovitati puhastada pannes kätte puuvillasest sõrmkindad. Muidugi siis ikka sõrmedega üle ribide...

Tsiteeri

Tiina 27.08.2008 15:17

aitähh, eks ma kartsingi et kerget võimalust pole, kuigi see sõrmkinda variant on veidike lihtsam kui lapiga seal vahel tolmu võtta, aitähh vastuste eest ja eks kõige kergem lahendus on osta endale rulood :)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.