KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

kardinapuu

ave 14.05.2009 14:29

Vaja on panna kardinapuu ja kardin toale, mille laius 4,3m. On kaks suurt akent ja nende kõrval rõdu uks. Olen vaadanud poodides, et kõige pikem kardinapuu on 3m. Kas võib panna nii, et osta üks kardinapuu seinast kuni rõdu ukseni (veidi alla 3m) ja teine siis rõdu ukse ette ja teise seinani. Kas kardinapuudel käivad need "pidulikud otsad" ära, et saaks panna kokku siis lühikese ja pika kardinapuu otsad, nii et jääks vahe võimalikult väike? Kardin tuleks nagunii kahes osas, kuna rõdu uksest ju vaja käia.

Tsiteeri

Katri 14.05.2009 15:06

Hemtexi kaupluses on ka pikemaid puid kuni 380 mm ning nurkasid erinevaid puude pikendamiseks.

Tsiteeri

Maritsa Lukk 14.05.2009 15:59

Tere!
Kardinapuudel on tavaliselt spetsiaalne ühenduslüli, nii et on küll võimalik panna puu ka terve toa ulatuses seinast seina. Probleemiks saab hoopis see, kas Teil on vaja kardinat ka liigutada. Kardinapuu kronsteinid tuleb panna vahega - 120 - 140 cm ja see tähendab tavaliselt seda, et kronsteinist üle kardinat tõmmata ei saa. On küll olemas mõned patenteeritud kardinarõngad, mis liiguvad üle kronsteini, kuid need on suhteliselt kallid. Kõige praktilisem lahendus seinast seina on siiski metallsiin, mille peal on lihtne kardinaid liigutada. Toru sobibki paremini siis, kui akna kõrgus on tunduvalt suurem kui laius.
Lugupidamisega,
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Mari 30.06.2009 18:53

Võid kaaluda ka nt. lakke kinnitatavat kardinasiini. See lõigatakse täpselt sinu mõõtude järgi ja kui vaja siis ka painutatakse. Mul endal on selline edukalt nurgaaknale paigaldatud ja seda siis ühes tükis ilma jätkamiseta. Võid küsida erinevatest kardinasalongidest. Lisan siia ka ühe viite, kus on mõned illustreerivad fotod. http://www.osval.ee/?loe=40

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.