KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

kas rulood saab teha ka tüllist?

eevake 24.07.2012 20:24

Sooviksin elutuppa rulood, aga et ta oleks siiski suhteliselt läbipaistev. S.t et poleks näha väljast tuppa mis inimesed teevad vms, aga samas toataimed saavad valgust. Olemas ka kardinad aga neid ei viitsi ette vedada valgel ajal (aknalaual ja selle ees olevad toataimed segavad). Mõtlesin et oleks hea lahendus kui telliks ruloo aga see oleks mitte paksust kangast vaid tavaliselt pitskardina riidest. Kas see on väga jabur mõte, tehakse sellist asja?

Tsiteeri

Maritsa Lukk 25.07.2012 12:54

Tere!
Tavalisest kangast rulood ei saa teha, sest kanga servad peavad olema laseriga lõigatud, et nad ei hakkaks narmendama, s.t. aga seda, et kangas peaks sisaldama 50 % ulatuses polüestrit ja laserlõikus on väga kallis. Küll aga saate teha ise omavalmistatud ruloo, mida hakkate alt üles kerima mingi tuhgeva eseme näiteks puga peale ja kui teid ei sega veidi narmendavad servad.

Tsiteeri

eevake 27.07.2012 22:03

Tänan vastuse eest. Kuidas ise rulood tehakse, kas seda mehhanismi on kuskil müüa või tuleb osta tavaline ruloo, see ära lõhkuda jne? Tundub suht mõttetu. Muidu võiks se teha küll, ei tea kas see on keeruline? Ääred saaks teha mingi organza ribaga vms (nagu kandi panna).

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.