KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

Avatud köögi aknakatted

Liis 05.09.2013 20:07

Tere, ei suuda otsustada, milliseid aknakatteid paigaldada avatud kööki. Kööginurga kõrval on klaasist rõduuks ja kõrval seinas elutoa poolel tavamõõduga aken, mille laius 106cm. Aknal ja rõduuksel on ülemine osa kinnise klaasiga. Mõlemad aknad on vaatega majadele, et päris paljaks aknaid ei saaks jätta ja kindlasti peaks olema õhtusel ajal akna ees midagi, muidu päevane päike paistab sisse. Rõduuksel on eelmise omaniku poolt paigaldatud ribikardin ukse külge, mis on iseenesest hea, aga mida siis panna ülesse ukse kohale ja teise seina aknale, need peaksid ju kooskõlas olema?
Samuti on küsimus värvi kohta. Kui köögimööbel on punane, diivan must ja parkett ning mööbel tamm, seinad murtud valge, siis mis värv võiks olla akende ees, kas neutraalne kooskõlas heledate seintega?
Kas lamellkardinad on mõeldamatud?
Oodatud on kõik mõtted.
Tänan!

Tsiteeri

Maritsa Lukk 21.05.2014 16:34

Tere!
Pole olemas reeglit, mis ütleks, kuhu miski asi sobib ja kuhu mitte. Kardinate lahendus on osa sisekujundusprojektist , mis peab arvestama kogu olemasoleva sisustusega ja täitma kõiki tehnilisi nõudeid ning andma ka ruumile juurde isikupära. Selleks on kindlasti vaja vaadata teie ruumilahendust, värve, ilmakaari ja üldist stiili ning selle järgi juba soovitada, mida kuskil kasutada.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.