KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valgust juhtiv läbi paistmatu klaas.

Henr 10.10.2010 20:56

Tere.
Valmimas on laud mille keskele jääb ruudu kujuline auk 20x20CM Sinna mõttlesin panna Klaasi ,ja ,et kaks huvi kokku viia siis klaasi alla veits elektroonikat ehk värvi muutev LED valgustus .
Skeem ja elektrooniline osa on kõik lihtne vaja kokku laduda aind aga mis teeb muret on klaasi valik...
Klaas peaks olema selline mis juhiks valgust aga läbi ei paista.Hajutaks valguse ilusti laiali ,valgustamine toimub alt poolt.
Kas keegi teab mis klaas selle jaoks sobib ja kust seda Tartus osta saab?

Henri
:)

Tsiteeri

Valgusmaania 11.10.2010 12:17

Tere!
Klaasi valik sõltub sellest, kas LED valgustid jäävad otse klaasi alla või paigaldatakse nad peidetult serva alla. Mõlemal juhul tuleks valida satiinklaas, kuid esimesel juhul paksem klaas ja valgustite ja klaasi vahelise kaugusega mängida, kuni tulemus vastab soovitule. Satiinklaasi peaks saama igast klaasitöökojast.

Tervitades,
Valgusmaania

Tsiteeri

Henr 11.10.2010 17:52

Klaasi paksus ei tohi üle 9MM olla. muidu läheb liiga kitsaks ,LED-id lähevad otse klaasi alla ,arvatavasti on 5MM sinised ja punased LED-id.
Ma olen kuskilt lugend sellist nime nagu matt klaas ja jää klaas?Kas neist üks ei sobi?
Hea on kui klaasi alla ei tekki ringe vaid oleks kõik ühtlaselt valgustatud.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.