KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Halogeenvalgustite min. kaugused

Roki 28.10.2010 00:01

Küsimus selline et kui palju peaks olema vahe valgusti sokklist kuni musta laeni. Vanasti oli laud lagi mida sai minimaalselt allapoole toodud 50*50+50*50 roov+16 mm laud+12mm kips.Praegusel paigaldamisel jääks vaheks 6 cm kas se vahe oleks piisav .Ettetänades Roki

Tsiteeri

Valgusmaania 01.11.2010 10:56

Tere!
Valgusti ja lae vaheline kaugus sõltub valitud valgusallika tüübist. Halogeenlambi puhul on see kõige suurem, kuna see eraldab kõige rohkem soojust. Osadel juhtudel on see kaugus valgusti pakendil kirjas. Kui valgustil on kaasas kinnine süvistuskarp, siis sellele võib jätta minimaalselt vahet (N.10-20mm), kuid kui on tegemist lahtise halogeenlambiga, siis 6 cm-st jääb väheks. Soovitaksime kasutada pinnapealseid valgusteid või süvistatud LED-valgusteid (mis eraldavad minimaalselt soojust).
Tervitades,
Valgusmaania

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.